БългарскиEnglishGerman
ItalianTurkeyGreece
За насПродуктиНовиниПромоцииКонтактиКалкулатор
Проверете цената
CARBOSTAR
12.Feb

Поликарбонатни плоскости CARBOSTAR - Европейско качество! Ниски цени!     Произвежданите от ПИРИНПЛАСТ АД поликарбонатните листове CARBOSTAR са високо-технологичен конструктивен материал. Изградени са от светлопропускливи стени, свързани помежду си с надлъжни твърди ребра. Предлагат се с ширина от 2100 мм; дебелина от 4 мм, 6 мм, 8 мм, 10 мм и тегло съответно 900 гр./м2, 1300 гр./м2, 1500 гр./м2, 1700 гр./м2; три варианта на дължина - 3м, 6м и 12 м или размери по желание на клиента.

Продуктът CARBOSTAR отговаря на нуждите на съвремието, като съчетава неограничени дизайнерски възможности с многобройни важни предимства на относително ниски цени, което го превръща в универсален материал, намиращ приложение в различни области. Лесен за монтиране и поддръжка, с него се постига модерен естетичен дизайн, устойчивост и здравина.

Използвани в интериора, поликарбонатните листове позволяват да се внесе естествена атмосфера в офиса, магазина или дома. Те създават усещане за естетичност, като едновременно с това осигуряват здравина и устойчивост. Предлагат почти неограничени възможност от гледна точка на дизайна. Листовете са гъвкави, с различна степен на прозрачност и в богата гама от цветове.

вижте още »

Carbostar 4 mm.
CARBOSTAR - CARBOSTAR 4 mm.

Поликарбонатни плоскости CARBOSTAR с дебелина 4мм, еднокамерни, тегло 900гр./м2

 
Carbostar 6 mm.
CARBOSTAR - CARBOSTAR 6 mm.

Поликарбонатни плоскости CARBOSTAR с дебелина 6мм, еднокамерни, тегло 1300гр./м2

 
Carbostar 8 mm.
CARBOSTAR - CARBOSTAR 8 mm.

Поликарбонатни плоскости CARBOSTAR с дебелина 8мм, еднокамерни, тегло 1500гр./м2

 
Carbostar 10 mm.
CARBOSTAR - CARBOSTAR 10 mm.

Поликарбонатни плоскости CARBOSTAR с дебелина 10мм, еднокамерни, тегло 1700гр./м2

 

Начало /  / CARBOSTAR
web design by PMD Studio